Worstenmakerij

Slager Henk Geisen is een ambachtelijke worstenmaker. Een groot assortiment vleeswaren komen uit eigen worstenmakerij.

Enkele specialiteiten uit onze eigen worstenmakerij waar de klanten het hele jaar door de weg naar onze slagerij voor weten te vinden:

Uienpastei – Hamworst – Achterham  - Hamspek - Beenham (4 maanden gedroogd)

Leverkaas – Gevulde buik – Preskop - Metworst – Bloedworst – Hoofdkaas - Rookvlees

 

Kant en klaar assortiment

Een greep uit ons kant en klaar assortiment, sommige produkten zijn seizoensgebonden.

Bami - Nasi – Spaghetti – Lasagne – Tortellini – div Pasta’s  met kip

Babi pangang - Babi ketjap - Verse kiploempia – Risolles – Shoarma rollen

Kip pilaf - Kip stroganoff - Javaanse kip – Deense kip - Kip braadsleetjes - kipwokschotels

Konijn op Limburgse wijze (in ’t zoer) - Zuurvlees – Goulash – gegrilde ijsbeentjes - spareribs

Ovenschotels –Stamppotjes - Deense sandwiches

Quiche – Maaltijdsalades – Toastsalades – Koude schotel – Pasta salades

 

Salades & Pate

Wij bieden het hele jaar een uitgebreid assortiment toast salades en pate

Tijdens het zomerseizoen voeren wij een ruim assortiment barbecuevlees, salades, bijgerechten en sauzen.

Tijdens het winterseizoen voeren wij een ruim assortiment stamppotten, soepen & kant en klaar maaltijden.

 

Vers vlees

Ons vers vlees wordt met aandacht uitgezocht bij onze vlees leverancier, ons varkensvlees is van het krulvarken http://www.krull.nu/

 

Voor bij de borrel

Onze hapjesplanken zijn uitermate geschikt voor kleine en grote borrels & feestjes, onze planken hebben al vele feestjes en gezellige avonden van een lekker hapje voorzien.